Polityka prywatności

  1. Administratorem danych osobowych przekazywanych przez Klienta w trakcie korzystania z Serwisu jest Kinezycare Dorota Wysocka z siedzibą w Gdańsku, ul. Myśliwskie Wzgórze 18/36, e-mail: biuro@funwear.pl
  2. Podanie jakichkolwiek danych osobowych jest dobrowolne jednak niezbędne dla realizacji celów:
  3. rejestracji w Serwisie, złożenia zamówienia, zawarcia i realizacji umowy sprzedaży (art. 6 ust.1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych z dnia 27 kwietnia 2016r – wykonywanie umowy);
  4. wysyłania przez Kinezycare Dorota Wysocka zawiadomień związanych z wykonywaniem umowy w formie papierowej lub za pomocą środków komunikacji elektronicznej zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (art. 6 ust.1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych z dnia 27 kwietnia 2016r – wykonywanie umowy);
  5. prowadzenia badań ankietowych, promocji i konkursów przez Kinezycare Dorota Wysocka (art. 6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych z dnia 27 kwietnia 2016r zgoda);
  6. wysyłania przez Kinezycare Dorota Wysocka informacji handlowych w formie papierowej lub za pomocą środków komunikacji elektronicznej zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2013 r., poz. 1422 ze zm.) (art. 6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych z dnia 27 kwietnia 2016r zgoda).
  7. Klientom przysługuje prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  8. Kinezycare Dorota Wysocka ma prawo przekazać dane osobowe Klienta podmiotom, które przetwarzają je na potrzeby Serwisu zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa, zasadami wynikającymi z niniejszego Regulaminu, a także respektując instrukcje Kinezycare Dorota Wysocka mające na celu stosowanie odpowiednich środków ochrony poufności i bezpieczeństwa informacji. Dane osobowe Klienta mogą być przekazywane podmiotom i organizacjom współpracującym z Kinezycare Dorota Wysocka za zgodą Klienta oraz instytucją upoważnionym z mocy prawa.
  9. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.
  10. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
  11. Dane osobowe będą przechowywane do czasu rezygnacji z usługi lub przez okres realizacji umowy oraz przedawnienia zobowiązań wynikających z umowy, a także przedawnienia obowiązków podatkowych związanych z rozliczeniem tej umowy.
  12.  
Privacy Settings
Nasz sklep używa plików cookies. https://funwear.pl/klauzula-informacyjna/
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google

Privacy Preference Center

    Necessary

    Advertising

    Analytics

    Other

    asd

    asd